Šťastný návrat z ME v Belgii

02.06.2009 20:29

Tak jsme zpátky z ME! Všichni jsme se vrátili v pořádku, plni dojmů a nových zkušeností.... a to je největší výhra.

A jak jsme dopadli??? Všichni pejsci se moc snažili a běhali skvěle, bez žádných větších "errorů" a to hlavně Echoušek a Artík, kteří běželi na prvních závodech. První den v závodě Round Robin (každý s každým), jsme se rozkoukávali, seznamovali s elektronickým zařízením EJS a zkoušeli těsnější střídání. Nakonec se nám povedlo vyběhat až nečekaně 4. místo!

Dle výsledků v RR se nasazovala družstva do Double Elimination (vyřazovací závod). První rozběh s družstvem Country Jumpers jsme vyhráli a postoupili  do bojů s Hop Trop Panthers, byl to krásný souboj a pro Panthery vítězný. Poté jsme spadli na druhý konec pavouka kde na nás čekalo družsto Fylde Rollercoasters, skore 2:0 se nešťastně otočilo na 2:3 a náš tým byl vyřazený z dalších bojů:-( Je pravda, že po tomto běhu přišlo zklamání, ale jen chvilku, protože jsme se doufám poučili a máme motivaci na příští turnaj!  Vybojovali jsme 5. místo a tým ADRENALIN FLYERS má nový osobní rekord 20,35s!

V naší 7. divizi se nejlépe z českých družstev vedlo HT Panthers, kteří vybojovali skvělé 2. místo - gratulujeme! Bohužel se nedařilo Green "P" Pirátům, kterým jsme moc fandili a tímto jim chceme poděkovat za pomoc a podporu!!!

Na první fotky se můžete podívat ZDE

Podrobnější článek z výpravy a video bude snad brzy následovat.

 

—————

Zpět